Orice cladire abandonata, merita la un moment dat sa fie obiectul unui proces de reabilitare. Asa a fost si in cazul cladirilor din Complexul Viticol Sarica Niculitel localizat in Tulcea. 

 

Fiind obiectul unui investitii pe fonduri europene, a fost necesara o metoda rapida, eficienta, precisa, de prezentare a realitatii cladirilor, in vederea elaborarii studiului DALI. Bineinteles, un client fidel al serviciilor noastre, ne-a contactat inca odata pentru serviciile noastre de scanare 3D. 

 

Complexul este constituit din aproximativ 20 de cladiri, unele cu rol de productie, altele cu rol administrativ, majoritatea dintre ele fiind abandonate. Scopul final al tuturor este de a creste capacitatea de productie a vinului (printre care si Caii de la Letea) . Tot complexul cu o suprafata utila de aproximativ 9500 mp a fost scanat cu scannerul Leica BLK 360, iar produsul final a fost constituit din livrarea a aproximativ 100 de planse 2D, printre care planuri nivel, elevatii, sectiuni, toate pentru a prezenta realitatea cladirilor si a asigura continuitatea procesului de dezvoltare a domeniului viticol. 

Share project:

Complex_Sarica_Niculitel_(2)